File:Italian Restaurant Antica Osteria Del Ponte 2 Michelin Star.jpg - Biblioteka.sk

Upozornenie: Prezeranie týchto stránok je určené len pre návštevníkov nad 18 rokov!
Zásady ochrany osobných údajov.
Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, nastavenie reklám a analýzu návštevnosti. OK, súhlasím


Panta Rhei Doprava Zadarmo
...
...


A | B | C | D | E | F | G | H | CH | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

File:Italian Restaurant Antica Osteria Del Ponte 2 Michelin Star.jpg
 ...

Pôvodný súbor(930 × 618 pixelov, veľkosť súboru: 138 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Popis

An hour outside of Milan, Chef Ezio Santin has been holding court at his restaurant Antica Osteria del Ponte since 1976. Though he was a late comer to the kitchen – before becoming a chef at his own restaurant at age 39 he was a salesman of foods and wines – this hasn’t stopped him from rising to the highest ranks of the culinary arts to win two Michelin stars.

Tokyo residents have been lucky enough to enjoy his personal take on Lombardian regional menus on the 36th floor of Marunoichi Building since 2002, where Antica Osteria has a broad and elegant dinning room as well as two small private rooms facing Chiba and the harbor with comfortable plush couches, a Murano chandelier and entertaining historical photographs.

A meal there starts unobtrusively, with a refreshing simplicity. The waiter pours a glass of Monsupello, a dry spumanti made of Pinot Nero – a red grape used for white sparkling wine -- that is snappy on the upper palate. The amuse bouche is a single delicate rosemary cracker topped with a creamy ricotta cheese and black olive mix. This is quickly followed by another taste sensation -- a single firm scallop dipped in olive oil and topped with sweet yellow and red peppers, onions, celery, capers and cucumber. A selection of bread is offered, from whole wheat bread with a crunchy crust to pale white, light ciabata to chewy nut breads.

By Tokyo JapanTimes
Dátum
Zdroj Flickr: Italian Restaurant Antica Osteria Del Ponte
Autor Tokyo JapanTimes
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Tento obrázek byl původně nahrán na Flickr a odtud dne 22. augusta 2012, 14:11 načten na Commons pomocí nástroje Flickr upload bot Lisa.davis. Bylo ověřeno, že k datu načtení na Commons odpovídaly licenční podmínky souboru uvedené licenci.
w:sk:Creative Commons
uvedenie autorov meniť za rovnakých podmienok
Môžete slobodne:
  • zdieľať – kopírovať, šíriť a prenášať dielo
  • meniť ho – upravovať dielo
Za nasledovných podmienok:
  • uvedenie autorov – Musíte spomenúť autorov (jednotlivo alebo kolektívne), poskytnúť odkaz na licenciu a uviesť, či ste niečo zmenili. Môžete to urobiť ľubovoľným primeraným spôsobom, ale nie spôsobom naznačujúcim, že poskytovateľ licencie podporuje vás alebo vaše použitie diela.
  • meniť za rovnakých podmienok – Ak toto dielo zmeníte, prevediete do inej formy alebo použijete ako základ iného diela, musíte výsledok šíriť pod rovnakou alebo kompatibilnou licenciou ako originál.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

7. október 2010

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna14:11, 22. august 2012Náhľad verzie z 14:11, 22. august 2012930 × 618 (138 KB)Flickr upload botUploaded from http://flickr.com/photo/46912242@N02/5153862058 using Flickr upload bot

Žiadne stránky neobsahujú odkazy na tento súbor.

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta

Zdroj:
Text je dostupný za podmienok Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 Unported; prípadne za ďalších podmienok. Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky použitia.






Text je dostupný za podmienok Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 Unported; prípadne za ďalších podmienok.
Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky použitia.

Your browser doesn’t support the object tag.

www.astronomia.sk | www.biologia.sk | www.botanika.sk | www.dejiny.sk | www.economy.sk | www.elektrotechnika.sk | www.estetika.sk | www.farmakologia.sk | www.filozofia.sk | Fyzika | www.futurologia.sk | www.genetika.sk | www.chemia.sk | www.lingvistika.sk | www.politologia.sk | www.psychologia.sk | www.sexuologia.sk | www.sociologia.sk | www.veda.sk I www.zoologia.sk