A | B | C | D | E | F | G | H | CH | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Pôvodný súbor (4 751 × 3 167 pixelov, veľkosť súboru: 5,43 MB, MIME typ: image/jpeg)
História súboru
Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.
Dátum/Čas | Náhľad | Rozmery | Používateľ | Komentár | |
---|---|---|---|---|---|
aktuálna | 21:19, 19. apríl 2012 | 4 751 × 3 167 (5,43 MB) | Mudd1 | =={{int:filedesc}}== {{Information |description={{en|Three typical kinds of German bread flours. From left to right: wheat flour Typ 550, wheat flour Typ 1050, rye flour Typ 1150.}}{{de|Drei Mehlsorten, die typischerweise für Brot verwendet werden. Vo... | |
20:02, 19. apríl 2012 | 4 751 × 3 167 (5,5 MB) | Mudd1 |
Použitie súboru
Žiadne stránky neobsahujú odkazy na tento súbor.
Globálne využitie súborov
Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:
- Použitie na af.wikipedia.org
- Použitie na als.wikipedia.org
- Použitie na ar.wikipedia.org
- Použitie na ast.wikipedia.org
- Použitie na azb.wikipedia.org
- Použitie na az.wikipedia.org
- Použitie na ba.wikipedia.org
- Použitie na be-tarask.wikipedia.org
- Použitie na be.wikipedia.org
- Použitie na bg.wikipedia.org
- Použitie na br.wikipedia.org
- Použitie na br.wiktionary.org
- Použitie na bxr.wikipedia.org
- Použitie na ceb.wikipedia.org
- Použitie na ckb.wikipedia.org
- Použitie na cy.wikipedia.org
- Použitie na dag.wikipedia.org
- Použitie na de.wikipedia.org
- Použitie na diq.wikipedia.org
- Použitie na dz.wikipedia.org
- Použitie na el.wiktionary.org
- Použitie na en.wikipedia.org
Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.
Metadáta
Zdroj:Text je dostupný za podmienok Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 Unported; prípadne za ďalších podmienok. Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky použitia.
Antropológia
Aplikované vedy
Bibliometria
Dejiny vedy
Encyklopédie
Filozofia vedy
Forenzné vedy
Humanitné vedy
Knižničná veda
Kryogenika
Kryptológia
Kulturológia
Literárna veda
Medzidisciplinárne oblasti
Metódy kvantitatívnej analýzy
Metavedy
Metodika
Text je dostupný za podmienok Creative
Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 Unported; prípadne za ďalších
podmienok.
Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky
použitia.
www.astronomia.sk | www.biologia.sk | www.botanika.sk | www.dejiny.sk | www.economy.sk | www.elektrotechnika.sk | www.estetika.sk | www.farmakologia.sk | www.filozofia.sk | Fyzika | www.futurologia.sk | www.genetika.sk | www.chemia.sk | www.lingvistika.sk | www.politologia.sk | www.psychologia.sk | www.sexuologia.sk | www.sociologia.sk | www.veda.sk I www.zoologia.sk