A | B | C | D | E | F | G | H | CH | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Pôvodný súbor (1 896 × 2 766 pixelov, veľkosť súboru: 760 KB, MIME typ: image/jpeg)
História súboru
Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.
Dátum/Čas | Náhľad | Rozmery | Používateľ | Komentár | |
---|---|---|---|---|---|
aktuálna | 20:26, 23. august 2006 | 1 896 × 2 766 (760 KB) | Rainer Zenz | Eight years old ''Aceto balsamico di Modena''. Own work. Category:Food |
Použitie súboru
Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:
Globálne využitie súborov
Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:
- Použitie na ar.wikipedia.org
- Použitie na bs.wikipedia.org
- Použitie na cs.wikipedia.org
- Použitie na da.wikipedia.org
- Použitie na de.wikipedia.org
- Použitie na de.wikivoyage.org
- Použitie na el.wikipedia.org
- Použitie na en.wikipedia.org
- Tartar sauce
- Mother of vinegar
- Wow-Wow sauce
- Coulis
- Plum sauce
- French dressing
- Albert sauce
- Duck sauce
- Chakalaka
- Gremolata
- Daddies
- Sweet chili sauce
- Beni shōga
- Shottsuru
- Celery salt
- Anchovy essence
- Jeow bong
- Template:Condiment-stub
- Ro-Tel
- Monkey gland sauce
- Pindjur
- Pickled onion
- Valentina (hot sauce)
- Caruru (food)
- Plochman's
- Cackalacky Classic Condiment
- Carolina style
- Parsley sauce
- Mayfair salad dressing
- Pebre
- Shacha sauce
- Mostarda
- Honey garlic sauce
- Wikipedia:WikiProject Food and drink/stub templates
- Amora (mustard)
- Scorpion Bay Hot Sauce
- Siu haau sauce
- Wafu dressing
- Padaek
- Toum
Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.
Metadáta
Zdroj:Text je dostupný za podmienok Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 Unported; prípadne za ďalších podmienok. Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky použitia.
Antropológia
Aplikované vedy
Bibliometria
Dejiny vedy
Encyklopédie
Filozofia vedy
Forenzné vedy
Humanitné vedy
Knižničná veda
Kryogenika
Kryptológia
Kulturológia
Literárna veda
Medzidisciplinárne oblasti
Metódy kvantitatívnej analýzy
Metavedy
Metodika
Text je dostupný za podmienok Creative
Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 Unported; prípadne za ďalších
podmienok.
Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky
použitia.
www.astronomia.sk | www.biologia.sk | www.botanika.sk | www.dejiny.sk | www.economy.sk | www.elektrotechnika.sk | www.estetika.sk | www.farmakologia.sk | www.filozofia.sk | Fyzika | www.futurologia.sk | www.genetika.sk | www.chemia.sk | www.lingvistika.sk | www.politologia.sk | www.psychologia.sk | www.sexuologia.sk | www.sociologia.sk | www.veda.sk I www.zoologia.sk